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Suikerbrood, poffertjes, patat en bitterballen

Lekker Nederlands koken? Dat gaat wel!

Nederland is bekend om tulpen, klompen en molens, maar culinair?
De cursus Nederlands van GYG/W-20 ging deze challenge aan. Ter afsluiting van hun lessen Nederlands kaapten ze de keuken van het Oswald en begonnen te koken. Zo ontstonden in teamverband onverwachte delicatessen: Suikerbrood, poffertjes, patat en bitterballen - bijna zonder friteuse en allemaal vegetarisch!

Smakelijk eten en tot ziens in Nederland!

Zuckerbrot, Poffertjes, Pommes und Bitterballen

Die Niederlande sind berühmt für Tulpen, Holzschuhe und Windmühlen, aber kulinarisch?
Dieser Herausforderung stellte sich der Niederländisch-Kurs der GYG/W-20. Zum Abschluss ihres Niederländischunterrichts kaperten sie die Küche am Oswald und legten los. So entstanden in Teamarbeit unerwartete Leckereien: Zuckerbrot, Poffertjes, Pommes und Bitterballen - fast ohne Friteuse und alles vegetarisch!

Guten Appetit und bis Bald in den Niederlanden